Betaalgemak

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betalingen kan bij ons via een bankoverschrijving, iDeal of credit card. Meer informatie over betalingen vind je hier.

Ik woon in het buitenland, hoe betaal ik?

Betalingen vanuit een Nederlandse bankinstelling kunnen worden verricht middels iDeal of bankoverschrijvingen. Let op, op dit moment leveren we alleen op adressen in Nederland. Wil je ons product ook in het buitenland ontvangen? Stuur ons een email op info@iconic-elements.com dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Is betalen bij jullie veilig?
Online betalingen zijn versleuteld en lopen middels een erkende tussenpersoon, Mollie.

Actie- en kortingscodes

Hoe kan ik een actiecode gebruiken?

Wanneer je een actiecode hebt ontvangen, dan kan deze ingevoerd worden op de ‘Winkelmand’ pagina onder het kopje Kortingscode. Vul de kortingscode in en de korting wordt automatisch doorgerekend.

Mijn actiecode werkt niet, hoe kan dit?

Als een actiecode niet werkt, kunnen daar meerdere redenen voor zijn:

  • Sommige promoties zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Deze actiecodes zijn gekoppeld aan het bij ons bekende emailadres. De actie is uitsluitend mogelijk bij bestellingen door het gekoppelde emailadres.
  • De promotie is verlopen. Vele promoties zijn van tijdelijke aard en het kan zijn dat deze inmiddels is verlopen, waardoor de actiecode niet meer geldig is.
  • De actiecode is al eerder gebruikt door dezelfde persoon. Doorgaans kan er eenmalig van een actiecode gebruik worden gemaakt door een persoon. Het opnieuw invoeren van de actiecode geeft een foutmelding.
  • De actiecode is beperkt in aantal bestellingen. Dit betreft promoties die slechts gelden voor de eerste aantal bestellingen. Na bijvoorbeeld 100 bestellingen, verloopt deze actie automatisch. Wees er dus snel bij.
Kan ik mijn actiecode inwisselen tegen geld

Ingeval actiecodes een vast bedrag vertegenwoordigd, kunnen deze alleen worden ingewisseld tegen producten op onze site. Het is helaas niet mogelijk om deze in te wisselen voor geld.

Ik heb meerdere actiecodes, kan ik ze tegelijkertijd gebruiken?

Slechts 1 actiecode kan worden gebruikt per bestelling. Meerdere actiecodes kunnen niet worden gecombineerd.

Verzending

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Het duurt ongeveer 2 – 4 werkdagen voordat je de bestelling in huis hebt.

Gaat mijn bestelling niet stuk tijdens het verzenden?

Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en met verpakkingsmateriaal gevuld om beschadegingen te voorkomen. Mocht er desondanks beschadiging op de verpakking voorkomen, neem binnen 24 uur na ontvangst contact op met ons via info@iconic-elements.com.

Wat ben ik kwijt aan verzendkosten?

De bezorgkosten bedragen per bestelling € 2,95 (incl. BTW). Bij bestellingen vanaf € 50,00 worden geen verzendkosten berekend.

Ontvang ik ook een Track & Trace code?

Ja, bij elke bestelling ontvang je automatisch een track & trace code van PostNL op het door jou opgegeven emailadres.

Wat gebeurt er met mijn order wanneer ik niet thuis ben?

Indien je bij de eerste levering niet thuis bent, dan wordt een nieuw aflevermoment bepaald. Via Track en Trace kan je het pakket blijven volgen.

0