Herfst aanbieding: Daycream en Spotreducer combi-deal

 In Nieuws

De zomervakantie is voorbij en de meteorologische herfst is net begonnen. Als het meezit kunnen we nog genieten van een mooie nazomer. Een goede zonnebrandcrème is altijd belangrijk voor de zonnige nazomer dagen die we steeds vaker zien.

Verf aangetast door UV stralen

De gedachte dat we onze huid buiten de lente en zomerperiode niet meer hoeven te beschermen tegen de zon, is een mythe. De zon blijft het hele jaar door effect hebben op bijvoorbeeld de verflaag van onze kozijnen en de hout van de schuttingen. Daarom voeren we regelmatig onderhoud, zodat alles netjes uit blijft zien.

Er zijn twee ultraviolette stralingen (UV-A en -B) die de aardoppervlakte bereiken. De intensiteit van UV-B hangt af van het seizoen, de locatie in de wereld en de tijd van de dag. Hoewel minder intens dan UV-B, komen UV-A stralen 30 tot 50 keer vaker voor. De UV-A stralen kunnen oplopen tot 95 procent van alle UV stralen die het aardoppervlak raken. UVA zijn gedurende alle uren daglicht het hele jaar door met een relatief gelijke intensiteit aanwezig, en kunnen wolken en glas binnendringen.

Net als met onze raamkozijnen dat met de tijd verbleekt door zonlicht, heeft UVA straling op lange termijn ook een dergelijk effect op onze huid. De Wereldgezondheids Organisatie (WGO) waarschuwt dat “UVA stralen penetreert de diepere lagen van de huid en brengt daar schade aan. Het gevolg van blootstelling aan UVA straling zijn rimpels, verlies van huid elasticiteit, pigmentvlekken en huidkanker“. Het vermijden van UVA stralen is lastig, omdat het gedurende de hele jaar altijd aanwezig is en door bewolking en glas gaat. Het beste wat we daar aan kunnen doen is onze huid zo goed mogelijk onderhouden en beschermen tegen de UVA stralen.

Om iedereen de beste bescherming te bieden, houden we een COMBINATIE SALE. De Dagcrème met natuurlijke UVA filter en Spotreducer zijn complementair aan elkaar en heeft een drievoudige werking: Verzorging, Bescherming en Voorkoming. Zo hydrateert de Dagcrème de huid en verzorgt de natuurlijke macademia boter voor een reductie van vochtverlies door de huid. Daarnaast biedt de Dagcrème bescherming tegen de schadelijke gevolgen van UVA stralen. Voor de avond is Spotreducer geschikt, deze bevat hoog geconcentreerde Niacinamide en Ectoine. Niacinamide reduceert de vorming van pigmentatie vlekken en zorgt voor een egale huid. Ectoine herstelt en voorkomt de vorming van nieuwe fijne lijntjes. Voor meer informatie over onze crèmes, zie onze productenpagina.

Om maximaal te profiteren van onze Iconic Elements crèmes, bieden we nu een tijdelijke combi deal. Onze Dagcrème met natuurlijke UVA filter gecombineerd met Spotreducer van €74,90 voor slechts €59,95Bestel snel deze combi op onze webshop.

 

0