Proefsachets verkrijgbaar

Als je een product van ons wil uitproberen, is het al een tijdje mogelijk om samples bij ons te bestellen. We gebruikten hiervoor de apothekerspotjes die we met onze crème vullen. Deze potjes worden per heden vervangen met handige sachets. Deze sachets worden direct na het vullen verzegeld, waardoor er geen contact met lucht is en de crème langer vers blijft. Een bijkomend voordeel is dat ze makkelijk in de tas mee kunnen gaan naar werk of op reis. Zo kan je altijd je huid goed blijven verzorgen, waar je ook bent.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de werking van èèn van onze crèmes, bestel dan een proefpakket. De proefpakketjes worden los verstuurd in een envelop dat in je brievenbus past. Je hoeft daardoor niet thuis te blijven om dit te ontvangen.

Aanbevolen berichten