Anti-Aging vernieuwd

De Iconic elements Anti-Aging crème is vernieuwd. We hebben veel positieve reacties ontvangen op onze Anti-Aging crème dat de huid na gebruik meer gehydrateerd en zichtbaar gladder aanvoelde. Een terugkerende wens was om de crème geurneutraal te maken. Daar hebben we naar geluisterd en is de huidige versie verder verbeterd en ongeparfumeerd.

 

In de vernieuwde anti-aging crème is ongeparfumeerd en met een nog langdurigere werking van het antioxidant vitamine C.

Wij geloven sterk in hoge werkzame ingrediënten die je huid een boost geven om de schadelijke vrije radicalen in de huid te minderen. Vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor vroegtijdige huidveroudering zoals fijne lijnen, pigmentvlekken en een drogere huid.

Anti-aging crème bevat het natuurlijke duo vitamine C en E, gecombineerd met ferulinezuur (een plantaardig antioxidant). Deze iconische ingrediënten werken zo goed samen dat hun anti-oxidante werking elkaar zelfs versterken.

Werkzame stoffen in Anti-aging crème:

Ascorbyltetraisopalmitaat
Ascorbyltetraisopalmitaat is een stabielere vetoplosbare vorm van vitamine C, hierdoor heeft het een sterker hydraterend effect. Ascorbylpalmitaat is een antioxidant, dat schadelijke vrije radicalen in de huid verminderd. Een essentieel ingrediënt  om de huid gezond  te houden en pigmentvlekken verminderen. Tenslotte stimuleert ascorbylpalmitaat het collageen voor een betere huidelasticiteit.

Vitamine E
De vet-oplosbare stof, vitamine E, wordt in veel voedingsmiddelen en supplementen gevonden. Vitamine E is één van ’s werelds meest krachtige antioxidanten.
Studies hebben ook aangetoond dat zowel  vitamine C & E beide helpen om huidschade door de zon te verminderen.

Feralinezuur

Gevonden in de celwanden van planten, is deze antioxidant zeer effectief in het bestrijden van vrije radicalen en beschermt het de huid tegen beschadiging door UV-stralen. Ferulinezuur stabiliseert en boost de werking van vitamine C en E.

De anti-oxidanten concentratie vitamine C & E in de huid is 10-40 keer hoger na smeren dan orale vitamine C & E inname.

Anti-aging creme bevat geen parfum, parabenen, siliconen, perubalsem, wolvet en minerale oliën.

 

Aanbevolen berichten