25 September Anti-Aging day

Voor vele events heb je een speciale dag, moederdag, vaderdag, wereld psoriasis dag en nog vele meer. En nu introduceren we ook de anti-aging dag. We worden allemaal ouder en om een beeld te schetsen, 1200 voor christus (VC) werden we gemiddeld 26 jaar oud, in het jaar 1900, gemiddeld 46 jaar en 2015 worden we in Nederland 81 jaar. Een combinatie van beweging, gezond eten en mentaal actief zijn, is een goede stap in de juiste richting.

In de afgelopen jaren zijn er grote sprongen gemaakt en nieuwe ontdekkingen gedaan in de verouderingsproces. Nieuwe start-up bedrijven en gerenommeerde universiteiten zijn nu volop bezig. Op dit moment hebben ze, in experimentele fase belangrijke stappen gezet om de verouderingsproces te vertragen en verouderingsklachten zoals gewrichtsklachten te minderen.

We hoeven niet de humane maximale life span van 120 jaar te halen, maar wel gezond en stralend oud worden. Dat is een mooi streven. Met bewustwoording en de juiste preventie is uiteraard beter dan genezen.

Voor nu: HAPPY ANTI-AGING DAY

Aanbevolen berichten