Iconic Elements producten in patiënten folders

GOED NIEUWS

Iconic Elements producten zijn ook opgenomen in de vrij van allergie folders van de Nederlandse Vereniging van dermatologie en Venereologie (NVDV). In deze folders staan producten van verschillende merken die dermatologisch geschikt zijn voor patienten met de meest voorkomende contactallergenen zoals geurstoffen, wolalcoholen, parabenen, formaldehyde, quaternium-15 en cocoamidopropylbetaine. Deze lijsten zijn door een dermatologische werkgroep samengesteld en wordt regelmatig bijgehouden en bijgewerkt. Het is een immense taak omdat er duizenden producten op de markt verkrijgbaar zijn.

Meer informatie over bovenstaande contactallergenen

Onze focus

Bij het formuleren van Iconic Elements producten richten we ons op biocompatibiliteit, pH-waarden en veiligheid, waarbij we er altijd voor zorgen dat de actieve ingrediënten werkzaam zijn en  de zuurmantel van de huid ondersteunen.

Onze ethos

Eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog.

Geformuleerd met dermatologen/allergologen en samenwerking met huidtherapeuten.

Bevat Duitse keurmerken voor de geselecteerde ingrediënten.

Geen TOP 50 allergenen

De juiste zuurgraad van de huid, rond de pH 5.

Hoge versheid ingrediënten door airless dispenser.

Made in the Netherlands, voldoet aan de strenge EU richtlijnen.

Gebruikt door een brede groep van patiënten met een veeleisende huid.

De airless container bevat geen BPA, BADGE, BPAF, BDFGE of BFS chemicaliën.

Aanbevolen berichten