25 September Anti-Aging day

Op 25 september vieren we Anti-Aging dag, een dag om stil te staan bij het verouderingsproces en hoe we dit kunnen vertragen. In de loop der tijd zijn er vele speciale dagen geïntroduceerd zoals moederdag, vaderdag en wereld psoriasis dag. Het is tijd om Anti-Aging dag aan deze lijst toe te voegen.

Onze levensverwachting is enorm toegenomen sinds 1200 voor Christus, toen we gemiddeld slechts 26 jaar oud werden. In 1900 was de gemiddelde levensverwachting gestegen naar 46 jaar en in 2015 werden we in Nederland gemiddeld 81 jaar oud. Het is belangrijk om gezond te eten, regelmatig te bewegen en mentaal actief te blijven om het verouderingsproces te vertragen.

Gelukkig zijn er in de afgelopen jaren grote stappen gezet in het onderzoek naar het verouderingsproces. Zowel start-up bedrijven als gerenommeerde universiteiten werken nu hard aan het vinden van oplossingen. In de experimentele fase zijn belangrijke stappen gezet om het verouderingsproces te vertragen en verouderingsklachten zoals gewrichtsklachten te verminderen.

Ons doel hoeft niet te zijn om de maximale levensduur van 120 jaar te bereiken, maar wel om gezond en stralend oud te worden. Preventie is beter dan genezen en bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. Laten we daarom op Anti-Aging dag stil staan bij ons verouderingsproces en hoe we dit op de juiste manier kunnen aanpakken.

HAPPY ANTI-AGING DAY

Picture of Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.