Beauty Trade Festival

Maandag 30 september 2019 vindt de vakbeurs Beauty Trade Festival in Jaarbeurs Utrecht het jubileumcongres ‘Beauty & Skin plaats. Het congres, is toegankelijk voor huidprofessionals zoals schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Op het congres zal dr. Francis Wu een lezing geven over: dermatocosmetica trends: wat kunnen huidprofessionals van de cosmetische branche leren en vice versa. Hierin worden de onderwerpen zoals anti-pollution bescherming, High Energy Visible (HEV) light en behoudt van je huidmicrobioom besproken. Klopt dat wel en zit daar een bron van waarheid in? En aan de andere kant wat kan de cosmetische branche weer van ons, de huidprofessional leren?

Picture of Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.