Betaalmogelijkheden

Betalingen

Je kan bij ons op meerdere manieren betalen. Online betalen is bij ons in ieder geval veilig.

iDeal
Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan heb je automatisch ook de mogelijk om af te rekenen in je eigen vertrouwde bankomgeving met iDEAL. Betalen met iDEAL is de meest eenvoudige manier van betalen op internet. Bovendien wordt de betaling direct verwerkt in ons systeem. We nemen de order direct in behandeling.

Overboeken
Bij het zelf overboeken, maak je het verschuldigde bedrag zelf over nadat je de bestelling hebt geplaatst. Zodra het bedrag is ontvangen, verwerken wij direct de bestelling. Let op, het overboeken kan enkele werkdagen duren.

Wanneer een bestelling is gedaan op basis van overboeking, zal de rekening gegevens doorgegeven worden met de betalingskenmerk. Het is belangrijk dat de juiste betalingskenmerk wordt gehanteerd, zodat de betaling correct wordt verwerkt.

Creditcard
Betalen met je creditcard zoals Visa, American Express of MasterCard is ook mogelijk. Deze moet wel uitgegeven zijn door een in Nederland gevestigde bank. Nadat je je creditcardgegevens hebt ingevuld, worden ze veilig verwerkt via een beveiligde verbinding.

Betalen voor Belgische klanten
Vanuit België worden de meeste betalingsvormen ondersteund. Zo accepteren wij Bancontact, KBC/CBC, Belfius Direct Net en ING Home’Pay.

Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.