iDeal
Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan heb je automatisch ook de mogelijk om af te rekenen in je eigen vertrouwde bankomgeving met iDEAL. Betalen met iDEAL is de meest eenvoudige manier van betalen op internet. Bovendien wordt de betaling direct verwerkt in ons systeem. We nemen de order direct in behandeling.
Het betalen met iDEAL is gratis bij ons.

Overboeken
Bij het zelf overboeken, maak je het verschuldigde bedrag zelf over nadat je de bestelling hebt geplaatst. Zodra het bedrag is ontvangen, verwerken wij direct de bestelling. Let op, het overboeken kan enkele werkdagen duren.

Het is belangrijk dat je altijd je factuurnummer uit je vermeld, zodat wij weten bij welke bestelling de betaling hoort. Het factuurnummer staat op de factuur dat na je bestelling naar je toe verzonden wordt via email. Je kan de volgende bankgegevens gebruiken om over te boeken:

Rekeninghouder: Cosmeceutics BV
IBAN: NL78KNAB0255080468

Creditcard
Betalen via je Visa-kaart of MasterCard is ook mogelijk. Deze moet wel uitgegeven zijn door een in Nederland gevestigde bank. Nadat je je creditcardgegevens hebt ingevuld, worden ze veilig verwerkt via een beveiligde verbinding.

0