Biologische haargroei processen

Op 15 juni 2019 geeft dr. Francis Wu een lezing aan collega dermatologen over biologische haargroei processen op de halfjaarlijkse NCVD symposium, waar hij als bestuurslid aan verbonden is.

Haren op onze behaarde hoofd hebben 3 verschillende groeifasen, te weten anagene, catagene en telogene fasen. Deze fasen zijn zeer complex in elkaar verwoven en gereguleerd door lichaamseigen groeifactoren, hormonen zoals bijvoorbeeld schildklier, testosteron, oestrogeen en celregulatoren zoals Sonic Hedgehog eiwit en Wnt/ β-catenin.

Als het goed is afgestemd lopen de fasen synchroon en als er in het proces afwijkend verloopt dan resulteert het in haarverlies zoals telogene effluvium en mannelijke kaalheid.

Foto van Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.