Dr. Francis Wu, gastspreker op de Haagse Hogeschool

Dr. Francis Wu geeft naast zijn dermatologische spreekuren ook gastcolleges op de Haagse Hogeschool. Het publiek zijn een mix van studenten diëtetiek, verpleegkundigen en huidtherapeuten. De eerste presentatie ging over de verschillende soorten huidkanker zoals basaalcelcarcinoom, plaveiselcelcarcinoom en melanomen en hoe herken je het. Daarnaast de positieve en negatieve gevolgen van zonlicht en vitamine D aanmaak in je huid en via andere bronnen.

Gastspreker Dr. Francis Wu Haagse Hogeschool

Op 15 februari j.l. was huiddag Haagse Hogeschool 2017, met als thema ‘hand in hand met de huidtherapeut’. Verschillende gastsprekers waren uitgenodigd om hun inzichten en kennis over uiteenlopende onderwerpen te delen. Dr. Francis P.K. Wu had als onderwerp de gevoelige huid en het belang van de juiste zuurgraad van de huid. Uit onderzoek is gebleken dat voor de huid de ‘ideale’ pH 4.7 is. Dit in tegenstelling tot de algemene veronderstelling dat de huidoppervlakte pH tussen 5,0 en 6,0 zou liggen. Een ‘verstoorde’ huid pH ten gevolge van te lang en warm douchen en verkeerde huidproducten kunnen op den duur huidproblemen geven zoals een gevoelige huid, huidinfecties en eczeem.

Picture of Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.