Dr. Francis Wu in de media

Misschien is het je opgevallen, de laatste tijd is dr. Francis Wu steeds vaker in de media te zien. Zijn meningen over diverse onderwerpen verbonden aan zijn vakgebied werden uitgevraagd. Mocht je het gemist hebben, hieronder enkele artikelen waar dr. Francis Wu aan heeft bijgedragen in een interview.

Wat houdt het vak van een dermatoloog precies in, vragen aan dr. Francis Wu?

Dat vroegen meerdere personen zich af. In een speciale Telegraaf editie over de huid zijn dr. Francis Wu samen met dr. Elian Brenninkmeijer geïnterviewd over het vak dermatologie. Ze gaan in op vragen als hoe lang je ervoor moet studeren om dermatoloog te worden en wat het verschil is tussen een cosmetisch arts en een cosmetisch dermatoloog.

Werkt bindweefsel massage echt?

De volkskrant heeft zich verdiept in de werking van bindweefselmassage. De ervaringen van deze nieuwste beautytrend zijn beschreven in een artikel. Daar wordt ook kort stilgestaan of de dermatologie de positieve werking erkennen.

Lees dit op de pagina van de Volkskrant.

Zijn bacteriën op je huid slecht?

Puistjes wil niemand. De Belgische crèmes, zalfjes en zeepjes maken een succesvolle opmars op de Nederlandse markt. Het klinkt als een heilige graal. Hoeven we alleen maar die producten te gebruiken om van acne af te komen of is er meer aan de hand? Enkele Nederlandse dermatologen zijn gevraagd hoe zij er tegenaan kijken. Daar wordt ook gekeken naar het effect van micro-organismen op de huid.

Lees de reactie van dr. Francis Wu op de site van RTL-Z.

Dr. Francis Wu

Gastdocent op de Haagse Hoge School

Dr. Francis Wu heeft de afgelopen periode gedoceerd op de Haagse Hoge School aan huidtherapie studenten. Dermatologische kennis uit zowel de praktijk en nieuwste studies over goed en kwaadaardige gezwellen, zonlicht, vitamine D en zonnebrand crème kwamen aan bod. Op de laatste dag was er een ‘check je vlek’ praktijk dag. Huidtherapie-studenten beoordeelde zelf diverse ‘vlekken’ op vrijwilligers en werd nabesproken met dr. Francis Wu.

Foto van Paul Wu

Paul Wu

Paul Wu is co-founder van Iconic Elements. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft internationaal voor meerdere grote organisaties gewerkt zowel als consultant als op management niveau.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.