Dr. Francis Wu spreker op ICAD Bangkok 2018

Afgelopen week (22-24 november) vond de ICAD (International Congress of Aesthetic Dermatology) 2018 plaats in Bangkok, Thailand. Centraal staat het uitwisselen van kennis op het gebied van anti-aging en behandelingen. Het congres was druk bezocht door dermatologen, plastische chirurgen, huidtherapeuten, dietisten en andere experts op dit vakgebied vanuit de hele wereld. Er zijn 70 sprekers uit verschillende landen aanwezig tijdens het congress, waaronder ook dr. Francis Wu.

Tijdens het congres vertelde dr. Francis Wu over Cosmeceutische huidverzorging en waar je op moet letten. De verzorging van de huid is meer dan alleen reiniging en hydrateren. Naast de bekende huid stessfactoren zoals ultraviolette straling, roken, weinig slapen, slecht eten, zijn er ook aanwijzingen dat het zichtbare licht, infrarood stralen, luchtverontreiniging ook een impact hebben op de huid. Dr. Francis Wu heeft deze minder bekende stressfactoren gepresenteerd en wat de mogelijkheden zijn om de huid beter te verzorgen. Denk hierbij aan het behoud van je huid zuurgraad, eigen huidflora, de juiste zonbescherming producten die een brede UV dekking hebben, anti-oxidanten en droge huid behandeling.

Lees meer hierover: Zonnebrand en anti-oxidanten combinatie, droge huid

Ook voor dr. Francis Wu was het zeer leerzaam, quote: “Er valt nog zoveel over de huid te ontdekken en beetje bij beetje valt er een klein puzzelstukje op zijn plek” .

Foto van Paul Wu

Paul Wu

Paul Wu is co-founder van Iconic Elements. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft internationaal voor meerdere grote organisaties gewerkt zowel als consultant als op management niveau.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.