Een bijzonder alternatief tegen blozen – botuline toxine behandeling

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor degene die weinig effect hebben gehad op eerdere behandelingen. Daarbij moet je denken aan slikken van medicijnen, vaatlaser behandelingen, topicale middelen op recept (Mirvaso). Het is de moeite waard om het te doen als je heel veel verschillende therapieen hebt gehad.

Hoe gaat behandeling in zijn werk?

Het behandelde gebied wordt eerst afgetekend en verdeeld in kleine rasters. Binnen de rasters worden hele oppervlakkige prikjes in de wang geplaatst. De hoeveelheid prikjes varieert van 20-40 prikjes afhankelijk  hoe uitgebreidt de roodheid is. En de prikjes zijn niet geheel pijnloos.

Hoe lang houdt dit aan? Dit effect houdt 3 tot 9  maanden aan.

Is er 100% garantie? Het is jammergenoeg niet te voorspellen bij wie het meest effectief en bij wie niet.

Krijg ik een vervormd gezicht na de behandeling?

Nee, de prikjes zijn heel oppervlakkig en remmen de zenuwtjes in de gezichtspieren niet. Dus je gezichts mimiek is niet verstoord. Na de behandeling voelt de wang  wat stijver aan en je ziet kleine prikgaatjes die uiteraard weer genezen. Bescherm je huid goed tegen de zon om pigmentvlekken te voorkomen.

Voor wie is het niet geschikt?

Bij zwangeren

Als je jonger bent dan 18 jaar

Gebruik van bloedverdunners

Mensen met prikangsten

Wil een meer natuurlijke behandeling tegen rosacea?

Niacinamide ookwel vitamine B3 kent ook gunstige effecten bij patiënten met rosacea. Aangezien de barrièrefunctie van de epidermis – bovenste huidlaag – aangetast is bij patiënten met rosacea, wordt de huid heel wat gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Dit verhoogt de kans op een ontstekingsreactie. Zoals hierboven beschreven staat, helpt niacinamide de huidbarrière op te bouwen en te versterken dankzij natuurlijke huidvetten zoals ceramiden en vrije vetzuren. Voor meer over Niacinamide

Nu je hier bent

Cosmetische behandeling, wat zijn de redenen om het te laten doen? Minimaal invasieve cosmetische behandelingen nemen jaarlijks toe. Tegenwoordig is het meer en meer geaccepteerd. Aan cosmetische ingrepen denk je al snel aan injectables zoals botuline toxine, fillers, maar ook peelings en verschillende laser behandelingen om minder vermoeid uit te zien en de huid stralender te maken. Maar cosmetische behandelingen van storende moedervlekken, acne littekens,  rosacea teleangiectasia, verdikte littekens, alopecia, overbeharing, cellulitis, hardnekkige en dieet resistente buikvetjes, wijnvlek, overmatig transpireren, HIV lipodystrofie in het gezicht en tatouage vallen hier ook onder. Meer over cosmetische behandelingen en de redenen om het te laten doen.

Aanbevolen berichten

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment