Huyd congres 2019: Kunnen cosmetische ingrediënten de huid echt verbeteren?

De Huyd congres is een grote jaarlijkse evenement voor huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, dermatologen en cosmetische artsen. Dit jaar wordt het gehouden op 16 maart 2019 in de Fabrique in Maarssen. Dr. Francis Wu, founder van Iconic Elements is gevraagd om een presentatie te geven over cosmetische ingrediënten.

Er zijn duizenden producten op de markt en we zien de bomen het bos niet meer. Wat moeten we nou smeren! De lezing gaat over welke ingrediënten zinvol zijn om bepaalde huiduitdagingen zoals huidveroudering, eczeem, droge huid, pigment, acne en eczeem te verbeteren. De rode draad van dr. Francis Wu lezing is het onderliggende mechanisme van de verschillende huiduitdagingen weer te geven en advies geven op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. ‘When you understand the why, you know what to do’ is een van onze Iconic Elements basis motto.

Huyd
Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Aanbevolen berichten

lentigo solaris spotreducer targeted pigment serum
Pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken – wat je moet weten

Bij ouderdomsvlekken (lentigo solaris) is er sprake van scherp begrensde egale lichtbruine vlekken. De vlekken zijn glad en zijn niet verheven. De kleur is het beste te vergelijken met de

Lees meer »
Kanker bewustzijn
Geen onderdeel van een categorie

Huidkankerdag 2016

Huidkanker is een toenemend probleem en de meest voorkomende vorm van kanker. Op zaterdag 21 mei 2016 is er een jaarlijkse huidkankerdag bedoeld voor meer bewustwording over

Lees meer »
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.