Iconic Elements huidverzorging by dr. Wu 2016

Het jaar 2016 is bijna voorbij. Daarmee sluiten we ook het jaar waar we met onze skincare lijn zijn gestart. Onze producten zijn inmiddels 9 maanden beschikbaar en het is allemaal heel snel voor ons gegaan. Zeker met de zeer lange aanlooptijd om deze crème te ontwikkelen, waar enige jaren voorbij zijn gegaan. Terugkijkend naar 2016 kunnen we zeggen dat we het jaar tevreden afsluiten. We hebben heel hard gewerkt om onze webshop op te zetten en draaiende te houden. Tegelijkertijd zijn we doorgegaan met crème ontwikkeling en huidonderzoek, waar dr. Francis Wu enkele artikelen heeft gepubliceerd. Met dermatologen en andere vakgenoten hebben we inzichten uitgewisseld over de optimale werking van ingrediënten in crèmes. Dit heeft onze onze overtuiging in onze producten nog meer versterkt.

We zijn enorm blij met alle positieve reacties die we hebben gekregen en willen iedereen hartelijk bedanken voor je steun en toeverlaat. We blijven hard werken om onze hoogwaardige crèmes verder te ontwikkelen om iedereen een stralende huid te bezorgen.

Fijne kerst en een voorspoedig 2017 allemaal!

Het Iconic Elements team

Picture of Paul Wu

Paul Wu

Paul Wu is co-founder van Iconic Elements. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft internationaal voor meerdere grote organisaties gewerkt zowel als consultant als op management niveau.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Aanbevolen berichten

jeuk door verschillende oorzaken
Dermatologie

Processierups – seizoensgebonden jeuk?

Processierupsen zijn er weer, gelukkig in minder grote aantallen. Omdat processierupsen in eikenbomen voorkomen worden ze ook wel eikenprocessierupsen genoemd.  Op de processierupsen zitten er

Lees meer »
keurmerk
Geen onderdeel van een categorie

Iconic Elements Keurmerken

We krijgen regelmatig vragen of onze producten een keurmerk dragen. Kort gezegd is het antwoord: Ja. Iconic Elements producten heeft 2 keurmerken: Ecocontrol – controleert

Lees meer »
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.