Iconic Elements samenwerking met professionals

Dermatologische kennis bij elkaar

Samenwerking met dermatologen breidt uit, nieuw in ons team is drs. Ingrid van Wessel, dermatoloog. Zij heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na haar geneeskunde studie, heeft zij zich gespecialiseerd tot dermatoloog in het VUmc. Zij heeft veel ervaring met patiënten met contactallergie, cosmetica-allergie en arbeidsdermatologie. Bovendien is zij lid van de landelijke werkgroep allergologie.

Ingrid richt zich op cosmetica allergenen op basis van de nieuwste inzichten, zodat Iconic Elements bij het samenstellen van alle producten nog huidvriendelijker wordt zonder dat het ten koste gaat van de werking.

Professionals Dermatologen Huidspecialist Cosmetisch

Daarnaast werkt Iconic Elements samen met een aantal dermatologische klinieken:

Dermatologen Professionals

                           

Heb je als professional: huidtherapeut, artsen (bijvoorbeeld dermatoloog, cosmetisch arts, plastisch chirurg) of schoonheidsspecialist ook interesse in een samenwerking, neem contact met ons op: info@iconic-elements.com

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.