Iconic Elements samenwerking met professionals

Update: 15 maart 2024

Versterking van dermatologische expertise. Onze samenwerking met dermatologische professionals wordt steeds uitgebreider. We zijn verheugd om drs. Ingrid van Wessel, dermatoloog, te verwelkomen in ons team. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en zich na haar studie gespecialiseerd in dermatologie aan het VUmc. Drs. Van Wessel brengt een schat aan ervaring met zich mee, met name op het gebied van contactallergie, cosmetica-allergie en arbeidsdermatologie. Daarnaast is zij actief lid van de landelijke werkgroep allergologie.

Ingrid richt zich op cosmetica allergenen op basis van de nieuwste inzichten, zodat Iconic Elements bij het samenstellen van alle producten nog huidvriendelijker wordt zonder dat het ten koste gaat van de werking.

Professionals Dermatologen Huidspecialist Cosmetisch

Daarnaast werkt Iconic Elements samen met een aantal dermatologische klinieken:

Dermatologen Professionals
Professionals Dikrama Clinics

Jaarlijks organiseren we een bijeenkomst met een groep bevriende dermatologen, bekend als de ‘Cosmetic Critical Friends’. Tijdens deze meetings bespreken we de laatste ontwikkelingen in de cosmetische dermatologie, waaronder nieuwe inzichten in huidverbetering zoals het behandelen van pigmentvlekken en huidveroudering, en de nieuwste cosmetische ingrediënten. Ook delen we bijzondere casestudies voor educatieve doeleinden.

Professionals
Professionals
Professionals
Professionals
Professionals

Bij Iconic Elements huidverzorging zetten we ons in voor de kracht van natuurlijke componenten en milieuvriendelijke productiemethoden. Onze formules bevatten geen parabenen, lanoline, siliconen, sulfaten of BPA, die schadelijk kunnen zijn voor je huid en het milieu. In plaats daarvan kiezen we voor natuurlijke en biologische ingrediënten boordevol voedingsstoffen en antioxidanten, zoals arganolie, jojoba-olie, sheaboter en aloë vera.

Wist je dat al onze producten vrij zijn van microplastics? Bij Iconic Elements gebruiken we uitsluitend natuurlijke componenten die veilig zijn voor zowel je huid als de planeet. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid heeft geresulteerd in het winnen van twee prestigieuze awards. In 2022 werden we bekroond met de prijs voor Beste Holistische Huidverzorging, en in 2016 ontvingen we de Beauty Award voor onze Spotreducer.

Wil je meer hierover lezen: Iconic Elements huidverzorging: Ontdek wat wij belangrijk vinden voor jou

Professionals, Egale Huid, Synthetische Kleding, Vaseline, Hoogwaardige Cremes

Ben je een professional in de gezondheids- of schoonheidszorg, zoals een apotheker, huidtherapeut, arts (dermatoloog, cosmetisch arts, of plastisch chirurg), of schoonheidsspecialist, en geïnteresseerd in een samenwerking? Wij staan open voor nieuwe partnerschappen en horen graag van jou!

Neem contact met ons op via info@iconic-elements.com om te bespreken hoe we elkaar kunnen versterken. We kijken uit naar je reactie!

Foto van Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.