Lancering op 29 maart – Iconic Elements huidverzorging by dr. wu

Na jaren onderzoek en hard werken kunnen we onze nieuwe producten is er eindelijk een lancering. Daar zijn we trots op. Iconic Elements is ontwikkeld door een dermatoloog. De crèmes zijn vanaf maart 2016 via onze website verkrijgbaar. Reden om te vieren!

Na lancering blijft doorlopend onderzoek doorgaan

Mijn zoektocht leidde me naar ingrediënten en samenstellingen met bewezen resultaat. Ik bleef de eerste crème door ontwikkelen en schreef het recept regelmatig voor aan patiënten. Deze gebruikers en mijn familie drongen er bij mij op aan dat ik de crème beschikbaar moest maken voor iedereen. Daarom besloot ik uiteindelijk om samen met mijn broer, Paul Wu, de Iconic Elements lijn te lanceren.

Samenwerking & samenstelling

Iconic Elements is inmiddels verder verfijnd, mede dankzij de samenwerking met enthousiaste dermatologen en huidtherapeuten. Doordat we voortdurend praktijkervaringen uitwisselen, kunnen we Iconic Elements volgens de laatste wetenschappelijke inzichten blijven ontwikkelen.

De hele verzorgingslijn is gericht op de werking, pH-waarden en huidvriendelijkheid. Alle actieve ingrediënten zijn bewezen werkzaam en ondersteunen de zuurmantel van de huid.

Clean Beauty

Iconic Elements past volledig binnen de visie van Clean Beauty. We werken met duurzame geselecteerde ingrediënten die een goede huidfunctie hebben. Zo wordt je huid verbeterd en beschermd, zonder dat er schadelijke gevolgen binnen je lichaam optreden.

Waar we trots op zijn:

 • Iconic Elements is de eerste brede skincare lijn in Nederland die is ontwikkeld door een dermatoloog.
 • Geformuleerd met dermatologen en allergologen in samenwerking met huidtherapeuten.
 • Bevat natuurlijke ingrediënten.
 • Geen TOP 50 allergenen.
 • Deze lijn heeft een pH waarde van 5. De ideale zuurgraad van de huid, het zorgt voor een natuurlijke huidweerstand en herstel van je huid.
 • Hoge product houdbaarheid door de airless dispenser.
 • Gemaakt in Nederland en voldoet aan de strenge EU richtlijnen.
 • Gebruikt door een brede groep patiënten met een veeleisende huid.
 • De verpakkingen bevatten geen BPA, BADGE, BPAF, BDFGE of BFS chemicaliën.
 • Iconic Elements is proefdiervrij en vegan (bevat geen honing, lanoline, carmine, bijenwas, zijde of keratine).

Iconic Elements ingrediënten zijn volledig plastic free, geen microplastics in producten. Met trots dragen we de keurmerk ZERO PLASTIC INSIDE

Iconic Elements Zero Plastic Inside Lancering Maart 2016 Vegan
Picture of Paul Wu

Paul Wu

Paul Wu is co-founder van Iconic Elements. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft internationaal voor meerdere grote organisaties gewerkt zowel als consultant als op management niveau.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.