Lingerie met een Touch of…. Skincare

Redactie: Deze gastblog ‘ Lingerie met een Touch of ..Skincare is verzorgd door Jolande Bosch. Zij heeft een huidpraktijk voor huidverzorging.

Op donderdagavond 28 september 2023 organiseerde Lincherie Enschede en de daarnaast gelegen winkel The Golden Living een ladiesnight. Doel hiervan is om uitstervende koopavonden nieuw leven in te blazen en traffic te generen naar de winkels, immers elke winkel was voorzien van de nieuwste collecties en omgekleurd in herfstsfeer.

Meer winkels sloten zich hierbij aan en het thema was “Autumn of love”.

Lingerie

Lingerie bij Lincherie Enschede

Als huidverzorgingsspecialiste mocht ik bij Lincherie Enschede met een standje staan en dan kies ik ervoor Iconic Elements huidverzorgingsproducten mee te nemen. Het is een overzichtelijke lijn met producten en breed inzetbaar. Dat het “Huidverzorging van je dermatoloog” is, was groot te zien op een 2 meter hoge banner en is een echte publiekstrekker, want een perfecte huid is zeldzaam te noemen.

Iconic Elements heeft miniaturen laten maken en deze had ik mooi verpakt met een informatiefolder van Iconic Elements en informatie over mijn praktijk. Daarmee kan je heel goed het gesprek openen en de bezoekers gaan informeren over huidverzorging. Van de bezoekers die ik heb gesproken heeft 90% een probleem met de huid. De producten van Iconic Elements bieden daar een oplossing voor. Zo heeft de dagcrème een UVA filter en bevat de nachtcrème het co-Enzym Q10. De ingrediënten zijn natuurlijk en zorgvuldig uitgekozen. De lijn is overzichtelijk, maar voldoet perfect aan de diversiteit van de huid. Van anti-aging tot pigment tot huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

In mijn praktijk geef ik gezichtsbehandelingen, deelbehandelingen maar doe ik ook kleine medische behandelingen zoals het verwijderen van fibromen (steelwratjes), couperose, bloedblaasjes en pigment. Naast dames heb ik natuurlijk ook heren die hun huid willen verzorgen en met name oudere heren hebben vaak en gevoelige, door zon beschadigde huid. Hiervoor adviseer ik graag de Sensitive Cream.

In november start ik met de module huidkanker van de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist en de lijn van Iconic Elements past precies bij dat beeld. Ik ben er trots op deze lijn te mogen voeren en daarnaast is het contact met dermatoloog dr. Francis Wu heel direct en zijn de lijntjes binnen hun bedrijf heel kort. Met raad en daad word ik terzijde gestaan en bij klanten met huidproblemen krijg ik altijd advies. Met betrekking tot de marketing en het bestellen word ik goed ondersteund door Paul Wu, want via een banner op mijn website zijn de producten ook online te bestellen.

Lingerie

Een event organiseren is de perfecte manier om bezoekers op een ontspannen manier kennis te laten maken met huidverzorging. Het is gebleken dat er veel onwetendheid is en dat door reclame en Social Media mensen soms ook verkeerd voorgelicht worden of een verkeerd beeld krijgen. Vele vragen kunnen beantwoord worden, want heeft onze huid ook en dag- en nachtritme? Waarvoor dient eigenlijk Q10 want ik heb er vaker over gehoord?

Meer weten over: Co-enzym Q10

Al met al een geslaagd Event waar lingerie en huidverzorging een onmiskenbare match hebben…

Lingerie

ELKE HUID IS UNIEK!

Jolande Bosch

Praktijk voor Huidverzorging – Borne

Picture of Paul Wu

Paul Wu

Paul Wu is co-founder van Iconic Elements. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft internationaal voor meerdere grote organisaties gewerkt zowel als consultant als op management niveau.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.