Make over voor Iconic Elements huidverzorging: Een vernieuwde look.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Iconic Elements een opwindende make over heeft gekregen die onze missie en waarden beter weerspiegelt. We streven ernaar om jou producten en diensten van de hoogste kwaliteit te bieden, en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe identiteit ons zal helpen om je nog beter van dienst te zijn.

Met deze verfrissende nieuwe uitstraling willen we onze missie en waarden duidelijker naar voren laten komen. We zijn vastbesloten om jou de allerbeste producten te bieden.

Make over – nieuwe logo & verpakking

We hebben met veel enthousiasme ons logo en onze verpakkingen volledig opnieuw ontworpen om ons merk op een nog betere manier weer te geven. We zijn trots op het resultaat en kunnen niet wachten om je uit te nodigen om onze vernieuwde look en feel te ervaren. We hopen dat deze nieuwe visuele identiteit je inspireert en je nog meer enthousiast maakt over de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Make Over Iconic Elements

Andere Look, dezelfde feel

De nieuwe uitstraling van Iconic Elements heeft een frisse look en feel gekregen. We begrijpen dat deze veranderingen soms vragen kunnen oproepen, met name wanneer het gaat om het oude en nieuwe logo.

We willen graag benadrukken dat, ongeacht of je producten ontvangt met het oude of nieuwe logo, de inhoud van deze producten volledig identiek en van dezelfde hoge kwaliteit zijn. In voorbereiding op de overgang naar de nieuwe verpakkingen, zijn dezelfde producten tijdens de productie verdeeld in zowel de oude als de nieuwe verpakkingen, wat heeft geleid tot deze mix.

In voorbereiding op de overgang naar de nieuwe verpakkingen: zijn dezelfde producten verdeeld in zowel de oude als de nieuwe verpakkingen

We begrijpen dat deze situatie enige verwarring kan veroorzaken, maar we willen je verzekeren dat je dezelfde vertrouwde Iconic Elements-producten blijft ontvangen, ongeacht het logo op de verpakking. We hebben deze update doorgevoerd om onze merkidentiteit te versterken en om onze producten nog beter bij onze visie te laten passen.

Onze missie blijft dezelfde: hoogwaardige huidverzorgingsproducten bieden die jouw natuurlijke schoonheid benadrukken en ondersteunen. We hebben naar onze klanten geluisterd en deze veranderingen doorgevoerd om de algehele ervaring met Iconic Elements te verbeteren.

Nieuw ‘Icoontjes’ – 5 ml

We introduceren de little Icons: jouw vertrouwde crèmes, nu beschikbaar in handige 5 ml dispensers. Perfect om mee te nemen op reis, in je tas, of voor op je werk. Om dit te vieren, willen we jou, onze trouwe klant, de kans geven om deze geweldige producten uit te proberen.

Icoontjes 5 ml !

Bij elke bestelling die je plaatst, bieden we je nu de gelegenheid om een 5 ml sample van onze vertrouwde huidverzorgingscrèmes te ontvangen. We hebben maar liefst zeven verschillende crèmes beschikbaar, elk ontworpen om aan specifieke behoeften van jouw huid te voldoen. Of je nu op zoek bent naar hydratatie, anti-veroudering of een stralende gloed, we hebben de perfecte crème voor jou.

Ontdek Onze Icoontjes

Onze nieuwe huidverzorgingsproducten zijn met zorg samengesteld en bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de gezondheid van je huid bevorderen.

 • Anti-Aging cream
 • Calming cream
 • Daycream natural UVA filter
 • Natural Moisturizer cream
 • Nightcream Q10
 • Sensitive cream
 • Spotreducer cream

Make Over Icoontjes Icons

Wat doen we op de achtergrond

Sinds 2016 heeft Iconic Elements niet alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld, maar zijn we ook toegewijd aan het delen van waardevolle kennis over de huid. We bieden inzichten die je normaal gesproken zou krijgen tijdens een dermatologisch spreekuur, inclusief de nieuwste dermatologische kennis. Onze focus ligt op het begrijpen en ondersteunen van alle huidtypen, van gezonde tot uitdagende en etnische huiden. Onze dermatologische kennis en expertise hebben we gedeeld in meer dan 250 artikelen. We zijn er trots op dat we deze kennis kunnen delen en we blijven ons inzetten om waardevolle informatie te blijven verstrekken.

We willen jou blijven voorzien van hoogwaardige producten en kennis, zodat jij je huid optimaal kan verzorgen en gezond houden. Onze productlijn omvat een Cleansing milk, Cleansing lotion, Daycream with natural UVA filter, Anti-Aging cream, Spotreducer, Sensitive cream, Calming cream, Natural Moisturizer cream, Nightcream Q10, Targeted Pigment serum en
Firming Booster serum. Elk product is ontworpen om de huid te verzorgen, te beschermen en te reinigen.

Mis het niet

Schrijf je voor onze nieuwsbrief in – er is meer!

We zijn super enthousiast dat we niet alleen via onze blogs waardevolle inzichten en tips over huidverzorging kunnen delen, maar dat we ook de kans hebben gekregen om onze kennis verder te verspreiden. We hebben meegewerkt aan interviews met bekende namen zoals het Algemeen Dagblad en Trosradar, en we mochten zelfs gastredacteur zijn bij Mednet, een bekend platform voor medische professionals. Dit alles laat zien hoe serieus we zijn over het delen van betrouwbare en nuttige info over huidzorg.

We zijn echt trots dat we naast het bieden van top huidverzorgingsproducten, ook mensen kunnen helpen met advies en inzichten die cruciaal zijn voor een gezonde huid. Ons doel? Jou de tools en kennis geven om je huid beter te begrijpen. Zo kun je vol vertrouwen en met een gezonde huid door het leven. Bij ons vind je niet alleen de producten die je huid pamperen, maar ook alle info die je nodig hebt om goed voor je huid te zorgen, wat super belangrijk is voor je zelfvertrouwen en welzijn.

Iconic Elements

Inmiddels meer dan 280 huidgerelateerde artikels
Make Over

Wat doen we nog meer?

 • Dezelfde aandacht en zorg voor al onze producten
 • Geen prijsverhoging op onze producten
 • Streven naar duurzaamheid door cosmetische ingrediënten geproduceerd in Europa te vinden EN samenwerking met lokale ondernemers
 • Iconic Elements is uitgeroepen tot The Best Holistic Skincare 2022, The Netherlands
 • Alle Iconic Elements producten zijn Zero Plastic inside
 • Iconic Elements maakt gebruik van onder andere BPA vrije dispensers
 • Alle Iconic Elements producten hebben pH5, de ideale huidzuurgraad
 • Samenwerking met huidspecialisten is uitgebreid
 • Dezelfde drive om kennis te delen en up to date blijven
 • Bestellingen vanaf €20 binnen Nederland en naar België verzenden wij gratis.

Review

Ook niet onbelangrijk, bij Iconic Elements willen we altijd de beste huidverzorgingservaring bieden aan onze gewaardeerde klanten. We zijn blij om te delen dat 92 mensen onze producten hebben beoordeeld en ons een geweldige score van 4.5 van de 5 hebben gegeven. Dit positieve nieuws moedigt ons aan om door te gaan met het aanbieden van hoogwaardige huidverzorgingsproducten die je vertrouwen verdienen. Dank aan al onze trouwe klanten voor jullie steun en bijdrage aan onze toewijding aan effectieve en veilige huidverzorging.

Beoordeeld door 92 klanten

Score 4.5 van de 5
Make-Over

Dank voor je steun!

Bestel via onze webshop – zie je snel

Picture of Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.