Nieuw: Iconic Elements teamlid

Ons team groeit en we hebben een nieuw teamlid bij, Dionne Smits huidtherapeute in opleiding, blogster. Wij zijn heel blij dat zij bij ons aansluit. Hieronder een introductie:

Hallo iedereen, ik zal me kort voorstellen mijn naam is Dionne Smits en ben ik 25 jaar.

Deze zomer studeer ik met succes af als huidtherapeute. Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn passie bij de huid en het menselijk lichaam ligt. Het is fascinerend hoe dit alles in elkaar steekt. Ik ben enthousiast en positief ingesteld daardoor sta ik altijd met een glimlach in het leven. Naast dat ik altijd vrolijk ben, ben ik ontzettend leergierig en gedreven. Er is zoveel te ontdekken en daar ben ik dan ook elke dag weer mee bezig.
Daarnaast hou ik van de flora en fauna en ben ik erg bezig met duurzaamheid. Zo eet ik geen vlees en probeer ik zoveel mogelijk dierlijke producten te vermijden, daarnaast consumeer ik amper producten met plastic. Ik ben graag buiten in de natuur. We hebben maar 1 wereld die zoveel moois te bieden heeft.
Zelf ben ik natuurlijk continue bezig met welke huidverzorging echt goed werkt voor mijn huid. Het mooie aan Iconic Elements is dat ook zij elke dag bezig zijn met nieuwe inzichten en ontwikkelingen om zo de beste crèmes met de best werkende ingrediënten op de markt  te brengen. “Voor iedere huid en voor ieder probleem”. Allemaal gebaseerd op wetenschappelijke literatuur. 
Ik vind het ontzettend leuk dat ik in samenwerking met iconic elements mijn kennis en bevindingen kan delen met jullie. Ik wens jullie alvast veel lees plezier.

Picture of Dionne Smits

Dionne Smits

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.