Retourbeleid

Retourneren

Het kan gebeuren dat u een product wilt retourneren. Je mag een product binnen 14 dagen, vanaf de dag na ontvangst product, naar ons terugsturen. Daarbij hoef je geen opgaaf van reden op te geven. Zorg er wel voor dat het product onbeschadigd en in originele staat is. Onze producten zijn hygiene producten en kunnen na opening niet meer geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje hebben ontvangen, zullen we het bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, terugstorten.

Verkeerd product ontvangen of beschadiging?
Ondanks een zorgvuldige behandeling van een order kan een verkeerd product verstuurd zijn. In dat geval vragen wij je dit meteen te melden bij de email info@iconic-elements.com en het product ongeopend en ongebruikt terug te sturen. Wij zullen jou zo snel mogelijk de juiste product toesturen. De verzendkosten nemen wij voor onze eigen rekening.

Doorloop de volgende stappen om het retourneren van het product zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  1. Stuur een email naar info@iconic-elements.com
    Vermeld daarin jouw naam en factuurnummer.
  2. Label pakket
    Je ontvangt van ons een label dat op het pakket geplakt kan worden. Met het label kan PostNL het pakket scannen waarna de verzendkosten voor onze rekening komen.
  3. Verzend product
    Verzend de producten samen met het pakbon terug in de originele doos. 

Zodra wij het pakket hebben ontvangen zullen wij jou een ontvangstbevestiging via email sturen. We zullen het product omruilen danwel het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee betaald is.

Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.