Veelgestelde vragen

Verzending

Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en met verpakkingsmateriaal gevuld om beschadigingen te voorkomen. Mocht er desondanks beschadiging op de verpakking voorkomen, neem binnen 24 uur na ontvangst contact op met ons via info@iconic-elements.com.

De bezorgkosten bedragen per bestelling € 2,95 (incl. BTW). 

Bestellingen boven de €20 binnen Nederland en België verzenden wij gratis.

Voor de rest van Europa zijn de bezorgkosten gratis bij bestellingen boven de €75. Let op de bezorgkosten, die verschillen per land.

Bij elke bestelling ontvang je automatisch een track & trace code van PostNL op het door jou opgegeven emailadres. Daar kan je de status van je bestelling volgen.

Indien je bij de eerste levering niet thuis bent, dan wordt een nieuw aflevermoment bepaald. Via Track en Trace kan je het pakket blijven volgen.

Stuur zo snel mogelijk een email naar info@iconic-elements.com met de juiste adres gegevens en ordernummer. Zolang de order nog niet bij PostNL is afgeleverd, kan het nog aangepast worden.

Betaalgemak

Betalingen kan bij ons via een bankoverschrijving, iDeal of credit card. Meer informatie over betalingen vind je hier.

Betalingen vanuit een Nederlandse bankinstelling kunnen worden verricht middels iDeal, credit card of bankoverschrijvingen. Vanuit het buitenland accepteren we ook credit card betalingen. We leveren in de meeste landen van Europa.

Online betalingen zijn versleuteld en lopen middels een partner gespecialiseerd in online betalingen.

Actie- en kortingscodes

Wanneer je een actiecode hebt ontvangen, dan kan deze ingevoerd worden op de ‘Winkelmand’ pagina onder het kopje Kortingscode. Vul de kortingscode in en de korting wordt automatisch doorgerekend.

 

Als een actiecode niet werkt, kunnen daar meerdere redenen voor zijn:

  • Sommige promoties zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Deze actiecodes zijn gekoppeld aan het bij ons bekende emailadres. De actie is uitsluitend mogelijk bij bestellingen door het gekoppelde emailadres.
  • De promotie is verlopen. Vele promoties zijn van tijdelijke aard en het kan zijn dat deze inmiddels is verlopen, waardoor de actiecode niet meer geldig is.
  • De actiecode is al eerder gebruikt door dezelfde persoon. Doorgaans kan er eenmalig van een actiecode gebruik worden gemaakt door een persoon. Het opnieuw invoeren van de actiecode geeft een foutmelding.
  • De actiecode is beperkt in aantal bestellingen. Dit betreft promoties die slechts gelden voor de eerste aantal bestellingen. Na bijvoorbeeld 100 bestellingen, verloopt deze actie automatisch. Wees er dus snel bij.
  • Combinatiepakketten en andere aanbiedingen zijn uitgesloten van acties met codes. Deze artikelen kunnen zonder code tegen gereduceerde prijs aangeschaft worden.

Ingeval persoonlijke codes een vast bedrag vertegenwoordigd is, kunnen deze alleen worden ingewisseld tegen producten op onze site. Het is niet mogelijk om deze in te wisselen voor geld.

Slechts 1 actiecode kan worden gebruikt per bestelling. Meerdere actiecodes kunnen niet worden gecombineerd.

De actiecode is iuitsluitend geldig voor de aankoop van huidverzorgingsproducten, niet te combineren met andere kortingscodes, bundelaanbiedingen en lopende promoties. Niet inwisselbaar voor contant geld.

Retourbeleid

Ja, je mag een product binnen 14 dagen (vanaf de dag na ontvangst product) naar ons terugsturen. Zorg er wel voor dat het product onbeschadigd en ongebruikt is. Na opening kunnen onze producten niet meer geretourneerd worden. 

Lees voor meer informatie ons retourbeleid.

Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.