De wetenschap achter het vertragen van het verouderingsproces

Naast het gebruik van verschillende cosmetische behandelingen en producten om het uiterlijk van de huid te verbeteren, kan het aanpakken van veroudering van binnenuit ook zeer waardevol zijn. Door het combineren van een gezonde levensstijl, voedingspatroon en supplementen kan het verouderingsproces worden vertraagd en kan de algehele gezondheid en vitaliteit worden bevorderd.

Het is bewezen dat het verminderen van stress, voldoende slaap, regelmatige lichaamsbeweging en het beperken van blootstelling aan schadelijke stoffen zoals alcohol en roken bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces. Daarnaast kunnen bepaalde voedingsstoffen en supplementen, zoals bijvoorbeeld omega-3 vetzuren en anti-oxidanten zoals vitamine C en E en co-enzym Q10, helpen om de huid gezond te houden en te beschermen tegen schade. Door zowel van buiten als van binnenuit te werken, kan men de beste resultaten behalen in het vertragen van het verouderingsproces en het behouden van een jeugdige uitstraling en gezondheid.

Ontdek meer over hoe je rimpels kan verminderen

Verouderingsproces
Foto van Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.