Zonnebrandcrème aanbrengen

Hoe breng je goed een zonnebrandcrème aan en hoeveel?

Fysische minerale filters werken direct vanwege de eigenschappen van de ingrediënten. Het aanbrengen van chemische filters werken het beste als je 20 minuten voordat je naar buiten. Voor een optimale bescherming is 2 mg/cm2 zonnebrandcrème nodig. Gemakshalve zijn dat twee vingers (wijs- en ringvinger) per zone. Je lichaam kan je in 11 zones verdelen, dus voor elke zone zijn dat 2 vinger hoeveelheden.  Heel belangrijk is om elke 2 uur te herhalen.

ICONIC ELEMENTS MINERAL SUNSCREEN SPF30: Voor en na aanbrengen

Belangrijk is goed uitsmeren, zodat de zonnefilter goed is verdeeld over de huid en niet meer zichtbaar is. Zie op de foto hieronder voor het verschil voor het smeren (links) en na het smeren (rechts). Zie ook onze video op onze facebook pagina

Hand Thomas Voor (Links) En Na (Rechts) Aanbrengen Iconic Elements Mineral Sunscreen Spf30

Naast een goede zonnebrandcrème:

  • Zoek de schaduw op tussen 11:00-15:00 uur.
  • Draag in de volle zon een pet of hoed
  • Hou je T-shirt aan voor extra bescherming
  • Gebruik een zonnebril met UV-werende glazen.
Picture of Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu

Dr. Francis Wu, een vooraanstaande dermatoloog, is de drijvende kracht achter Iconic Elements. Hij heeft sinds 2004 zijn expertise ingezet om een veilige en effectieve huidverzorgingslijn te creëren, geschikt voor zowel gezonde huid als huidproblemen. Iconic Elements, opgericht in 2016, is de eerste brede skincare lijn in Nederland ontwikkeld door een dermatoloog. Als medisch specialist streeft Dr. Wu naar het bevorderen van het welzijn van mensen door hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te bieden. De proefdiervrije en vegan producten vermijden schadelijke chemicaliën en bevatten natuurlijke ingrediënten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Iconopedia nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer informatie over huidverzorging en exclusieve voordelen.